Siman Logo
page-title

Въпроси и отговори

Продаваните от нас химически продукти са напълно съвместими с регламентa REACH. Продуктите са надлежно регистрирани и при нужда ще Ви предоставим регистрационния номер.
Най-важната гаранция е 20 годишният ни опит. Освен това работим предимно с утвърдени на международните пазари производители, които имат нужните сертификати. От 2009 г. Симан ООД е сертифицирана по международния стандарт ISO 9001:2008, понастоящем заменен с ЕN ISO 9001:2015.
Обикновено продаваме от склад, но и доставяме срещу конкретна заявка. В първия случай срокът е до два работни дни. Във втория зависи от количеството и от коя страна се доставя. За всяко ваше запитване ще получите оферта, където ще бъде указан срокът на доставка.
Да.За целта използваме куриерските фирми в Република България.
Да. Дългогодишният ни опит и изградените отношения с доставчици и производители ни позволява да предлагаме както нашата, така и тяхната експертиза.
По принцип параметрите на всеки тор включват и културите, за които той е подходящ. Ние можем да ви предоставим подобна информация. За по-пълна и точна преценка обаче, е добре да се вземат проби от почвата и да се направят изследвания за киселинност, влажност и други подобни, и в съответствие с резултатите да се предложи най-подходящият тор.
По правило всички продукти в склада ни са застраховани. Застраховки за времето на транспорта са възможни и ще бъдат направени при поискване от клиента.
Промишлени химикали

Промишлени химикали

Симан ООД предлага широк набор от промишлени химически продукти, които намират приложение в повечето основни индустрии – металообработващ...

See more
Соли и оксиди на цветни метали

Соли и оксиди на цветни метали

Симан ООД има дългогодишен опит при доставката на соли и оксиди на цветни метали. Цветният метал е метал или смес, ко...

See more
Торове

Торове

Уважаеми клиенти и партньори, Симан ООД е в състояние да Ви предложи амониеви, фосфатни, калиеви, органични и комбинирани торове. ...

See more
Восъци

Восъци

Симан ООД представлява в България италианският производител на восъци – SerWax Industry. През годините развихме търговски отношения с...

See more