Siman Logo
page-title

Торове

Fertilizers

Уважаеми клиенти и партньори, Симан ООД е в състояние да Ви предложи амониеви, фосфатни, калиеви, органични и комбинирани торове. Изградили сме тесни взаимоотношения със заводи и търговци в България, Русия, Китай, Мароко и много други страни. Това ни дава възможност да ви предложим разнообразни варианти за доставка: контейнерни доставки, доставки с камиони, в опаковано или насипно състояние, по море или по суша. Ние знаем, че в търговията с торове логистиката има огромно значение, и обръщаме специално внимание на Вашите изисквания.

Може да разчитате на многогодишния ни опит за съвет при намирането на подходящо решение.

В навигацията по-горе са изброени торовете, които можем да доставим. В случай че информацията е недостатъчна или имате нужда от конкретно предложение, не се колебайте да се свържете с нас.

PARTNERLY YOURS!

page-title

Амониев нитрат

Амониевият нитрат е гранулиран продукт без чужди вещества. Универсален висококонцентриран азотен тор, съдържащ амоняк и форми на азот в равни съотношения. Употребата на амониев нитрат в малки дози редуцира загубите на нитратен азот поради разтваряне. Общо съдържание на азот (N) - минимум 34.4%. Предлага се в чували от 25 кг, 50 кг и 1000 кг.

Урея (карбамид)

Карбамидът е бяло вещество на кристали. Универсален концентриран водоразтворим азотен тор, предназначен за употреба при всички отглеждани култури и всички типове почви. Съдържание на азот: минимум 46,2%, което го прави най-концентрирания азотен тор. Предлагаме два вида:

  • Гранулиран карбамид: при него гранулите са с диаметър от 2 до 4,5 мм. Минимум 90%. Произход: Египет. В чували от 50 кг и 1000 кг.
  • Прилерован карбамид: при него гранулите са с диаметър от 1 до 4 мм и е минимум 90%. Произход: Русия, Румъния. В чували от 50 кг и 1000 кг.

Амониев сулфат

Амониевият сулфат съдържа около 21% азот и има сивкав или жълтеникав цвят, с добра разтворимост и относително по-слаба хигроскопичност. Амониевият сулфат се използва предимно за предсеитбено торене на култури, които са по-слабо чувствителни към повишена киселинност на почвата.

Предлага се в чували от 50 кг и 1000 кг. Произход: Русия, Китай.

Калиев нитрат

Калиевият нитрат съдържа 13% азот. В селското стопанство калиевият нитрат се използва като напълно водоразтворим и безхлориден източник на нитрат-азот и калиеви хранители. Поради специфичните характеристики на продукта обикновено се използва за сравнително скъпи реколти като зеленчуци, плодове и цветя. Също така се използва и с чувствителни към хлорида култури като картофи, ягоди, бобови култури, маруля и други. Предлага се в опаковки от 25 кг с произход Европа.

PARTNERLY YOURS!

Пишете ни
page-title

Гранулиран моноамониев фосфат

Гранулиран моноамониев фосфат

Моноамониевият фосфат е високо концентриран азотно-фосфорен тор на бели гранули. Подходящ за всички видове почви и култури. Внася се с основната обработка или предсеитбено. Подходящ е за увеличаване на добива и качеството на продукцията. Състав: Общо съдържание на азот (N): 11%, съдържание на P2O5: 52%.

В опаковки от 50 кг. чували или насипно в контейнери.

Гранулиран троен суперфосфат

Основната част от необходимата за получаване на високи и качествени добиви фосфорна храна се доставя на земеделските култури чрез гранулирания троен суперфосфат. Той се причислява към групата на водоразтворимите, бързодействащи фосфорни торове. Отличните му физични и химични характеристики го правят универсален, подходящ за всички почви и култури. Водо и цитраторазтворим P2O5: минимум 45,5%. Водоразтворим P2O5: минимум 43,0%. В опаковки от 50 кг и 1000 кг.

Гранулиран диамониев фосфат

Гранулиран диамониев фосфат

Гранулиран, универсален високо концентриран азотно-фосфорен тор. Съотношението на азота и фосфора повишава издържливостта на растенията към неблагоприятни фактори на околната среда (суша, студ/слана), както и устойчивостта им към болести. Високото съдържание на фосфор спомага за натрупването на захар в кореноплодните култури и плодовете. Общо съдържание на азот: 18% +/- 0,5%. Съдържание на P2O5: 46% +/- 0,5%. В опаковки от 50 кг. чували или насипно в контейнери.

Прахообразен водоразтворим моно амониев фосфат

Прахообразният моно амониев фосфат е напълно разтворим във вода тор, високо ефективен източник на фосфат и азот за растенията. Препоръчително е използването му в началото на сезона на растеж поради факта, че наличието на фосфор е от първостепенно значение за създаването на коренната система на този етап. Подходящ е и за производство на високо ефективни и природощадящи комбинирани торове. Общо съдържание на азот /N/: 11%, съдържание на P2O5: 61%.

В опаковки от 25 кг. и 1000 кг.

PARTNERLY YOURS!

Пишете ни
page-title

Калиев хлорид

Калиевият хлорид е бледорозов или бял на цвят тор и съдържа около 60% калий. Най-добре е да се внесе преди дълбоката оран, за да може през зимата да се неутрализират хлорните аниони.

Може да бъде предложен в чували от по 50 кг или биг бегси от по 1000 кг.

Калиев сулфат

Калиевият сулфат е два вида: гранулиран и на кристали. Той съдържа 48-52% калий и притежава отлични физични свойства - не е хигроскопичен и не се сбива при съхранение. По-добър е от калиевия хлорид с това, че не съдържа вредния за растенията хлор. Внася се с основната обработка на почвата.

Може да бъде предложен в чували от по 50 кг или биг бегси от по 1000 кг.

PARTNERLY YOURS!

Пишете ни
page-title

Комбинираните торове могат да съдържат в гранулата си всички основни хранителни съставки: азот, фосфор и калий в различни пропорции, както и някои микроелементи: борон, сяра и т.н. Предимството им е в гъвкавостта, която предлагат, спрямо нуждите на отделните култури и почви. Можем да предложим както насипно смесени торове, така и смесени(сложни) торове.

Примерни формули са (А-азот; Ф-фосфор; К-калий; С-сяра; Б-борон; в проценти):

АФК 15-15-15, АФК 20-10-10, АФК 27-13-13, АФК 12-12-17-2MgO,

АФК 16-16-16, АФК 10-18-18, АФК 23-21-0, АФК 4-15-30,

АФК 17-17-17, АФК 10-20-20, АФК 23-15-5,

АФК 10-19-25, АФКСБ 14-18-18-5-1, АФКСБ 15-15-15-6-1, АФКСБ 22-10-15-5-1.

Готови сме да предложим конкретни формули при запитване.

Опаковка: 50 кг или 1000 кг.

PARTNERLY YOURS!

Пишете ни
Промишлени химикали

Промишлени химикали

Симан ООД предлага широк набор от промишлени химически продукти, които намират приложение в повечето основни индустрии – металообработващ...

See more
Соли и оксиди на цветни метали

Соли и оксиди на цветни метали

Симан ООД има дългогодишен опит при доставката на соли и оксиди на цветни метали. Цветният метал е метал или смес, ко...

See more
Торове

Торове

Уважаеми клиенти и партньори, Симан ООД е в състояние да Ви предложи амониеви, фосфатни, калиеви, органични и комбинирани торове. ...

See more
Восъци

Восъци

Симан ООД представлява в България италианският производител на восъци – SerWax Industry. През годините развихме търговски отношения с...

See more